Expert Link...

...is een platform van experts die hun kennis en kunde (expertise) graag met je willen delen, om je weer verder te helpen in hun ondernemerschap. Een platform waar ondernemers expertise krijgen waarmee ze gezond door kunnen groeien.

Grote organisaties (Corporate en MKB+) hebben alle expertise in eigen huis. Het MKB huurt regelmatig expertise in. Het lagere segment heeft alleen zijn eigen expertise. Deze laatste twee groepen hebben baat bij Expert Link. Zowel als ondernemers (zij kunnen hun vragen daar stellen; expertise halen) als hun eigen expertise aanbieden voor de andere ondernemers.

Expert Link 'On tour': Wij komen bij jouw bedrijf met de expertise die jij wenst. Nodig je klanten, en/of relaties uit en wij nemen de gewenste expertise mee. We maken er samen een kennis-uitwisselings-evenement van.


Expert Link is een initiatief van Jolanda van der Land (Exero). Zelf onderneemster (sinds 2001) die o.a. ondernemers helpt door ze op verzoek in contact te brengen met andere ondernemers. Nu heeft zij begin 2018 het platform Expert Link opgericht om direct vraag en aanbod met elkaar in contact te kunnen brengen. Kennis en kunde kan nu via het platform worden uitgewisseld.

Expert Link heeft de potentie om uit te groeien tot een landelijk netwerkplatform voor direct en concreet zaken doen.


Missie

Het invullen van een behoefte bij ondernemers: ze zijn op zoek naar hulp op gebieden waar ze zelf geen kennis (expertise) van hebben.
Iedere ondernemer heeft momenten waarop het ondernemerschap andere behoefte heeft, andere expertise vraagt die de ondernemer zelf niet heeft. Hij is er niet kundig (genoeg) in. Dan moet hij hulp vragen. Waar vind je goede en betrouwbare hulp?

Expert Link biedt die hulp.

Expert Link is het netwerk van experts die hun kennis en kunde (expertise) gratis beschikbaar stellen om andere ondernemers weer verder op weg te helpen in hun ondernemerschap. Een platform waar ondernemers die expertise halen waarmee ze gezond door kunnen groeien.


Visie

Door ondernemers met experts in contact te brengen worden ze verder op weg geholpen in hun ondernemerschap.

Ondernemersland is continue in beweging. Zij bepaalt voor een groot deel de economie. Door ondernemers gericht te helpen met hun vragen, wordt voorkomen dat ondernemingen stagneren of misschien zelfs ten onder gaan. Ze blijven gezond en groeien. Dit komt de economie ten goede.


Geen winstoogmerk

Expert Link beoogt geen winstoogmerk. Wel wil ze kostendekkend zijn en blijven. Een deel van de inkomsten gaat naar het St. Antonius Onderzoekfonds.